U bent hier

KaNTeLing

woensdag, 5 juli, 2017

Het jaarlijkse literaire evenement 'KANTeLing' houdt van avontuur.

Ook dit jaar kiest KANTeLing met centrale figuren Bob Dylan en Guido Gezelle voor een niet alledaagse affiche; een zingende dichter en een dichtende zanger.
Helaas laten de organisatoren nu al weten dat beide headliners door omstandigheden hebben afgezegd en dus niet aanwezig kunnen zijn.

Programma

Delphine Lecompte confronteert gedichten van Guido Gezelle met haar eigen werk.
Els Moors, de nieuwe Dichter des Vaderlands, doet hetzelfde, maar dan helemaal anders.
Luc Devoldere, hoofdredacteur van Ons Erfdeel en fervente Dylan-fan, draait vinyl en belicht onbekende facetten van his bobness.
Piet Couttenier doet u lezen, herlezen en lezen nóg van het schrijverke Guido Gezelle.

Vertalers en podiumdieren Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes overtuigen u voor eens en altijd van de literaire waarde en kracht van Bob Dylan.

Er is ook veel muziek!

Rijnbaart, producer van hip-hop en elektronische muziek, laat zijn liefde voor poëzie en computerklanken los op de rhymes van Bob Dylan en Guido Gezelle.
Tijdens het slotfeest nemen de Slovaakse Gentenaars Martin Balogh & The Gypsy Devils u mee langs diverse tradities van de Romamuziek. Hongaarse czárdás, Andalusische flamenco, composities van Django Reinhardt, en - wie weet - Bob Dylan.

Informatie en tickets

Het literair-wetenschappelijke evenement KANTeLing is een organsiatie van de Koninklijke Academie voor Taal- en Letterkunde  (KANTL) i.s.m. Herita vzw.

Tickets kosten €8.
De reductieprijs bedraagt €6. Voor leden van de VLAST, de KANTL en Herita, en voor werkzoekenden, studenten, gepensioneerden, -26 en +65.

Bestel je tickets hier online.

Datum: woensdag 5 juli
Uur: van 14.30 tot 18.00 uur


Omwille van KANTeLing zal Kasteel Beauvoorde die dag uitzonderlijk gesloten zijn!