U bent hier

Honger & Dorst

PICKNICK

Met uitzondering van brood, heeft onze museumshop alles in huis voor een onvergetelijke picknick in het idyllische decor van het kasteelpark, aan het brugje van de kasteelvijver of op een bankje in de boomgaard.
Voor wie wenst zetten we graag een picknickset klaar. Behalve brood kan je alle nodige (streek)producten voor een volledige picknick verkrijgen in onze museumshop: een uitgebreid assortiment streekpatés, bio-confituren, Beauvoordse honing, ambachtelijk geperste fruitsappen, frisdranken, allerhande streekbiertjes en -wijnen, boterkoekjes van Jules Destrooper, Beauvoordse chocolaatjes, ...
Voor jong en oud, romantisch met z'n tweetjes of gezellig met de hele familie.
Wij kunnen bijna alles voor jullie ter beschikking stellen. Enkel voor brood en een zalig warm zonnetje zorgen jullie zelf! 

Brood is verkrijgbaar bij Bakkerij Devreker, gelegen op wandelafstand van het kasteel: Gouden Hoofdstraat 35, Tel. 058 29 97 92. De bakkerij is elke dag open, behalve op donderdag en in de namiddag op zon- en feestdagen.

Picknickset (picknickmand met borden, bestek, glazen, servietten, handdoek, plaid, ...): € 3 (Herita-leden) en € 5 (niet-leden). Het aantal picknicksets is beperkt, dus je reserveert best op voorhand.
Gratis in combinatie met een kasteelbezoek!

 

ZOMERCAFE

Tijdens de zomermaanden en op bijzondere evenementen kan je terecht in het Zomercafé in het voormalige koetshuis van het kasteel. De hele zomer lang kunnen bezoekers van het kasteel, bewoners, fietsers, wandelaars en passanten genieten van een drankje op het gezellige terras of in het gerestaureerde koetshuis, met zicht op het kasteel en het park. Klik hier voor onze drankkaart.

Museumshop en Zomercafé zijn open tijdens de openingsuren van het kasteel.