U bent hier

Vrijwilligers

Dat Kasteel Beauvoorde zo vaak kan opengesteld worden voor de vele bezoekers, het ruime aanbod in de museumshop, het vriendelijke onthaal in het kasteel, het nauwgezette onderhoud van ons kasteelpark, de enthousiaste permanentie aan de balie van het bezoekerscentrum, we hebben het allemaal te danken aan een sympathieke ploeg enthousiaste vrijwilligers.

Zonder de inzet van deze fantastische ploeg zou het niet mogelijk zijn onze bezoekers een dergelijk onthaal te bieden. We zijn hen daarom bijzonder dankbaar!

Vrijwilligers aan het woord

Lees hier (pdf) de verhalen van onze vrijwilligers, zij vertellen hun over hun favoriete plekken in het kasteel, wat hen drijft en hoe ze blijvend zorg dragen voor het kasteel en zijn erfgoed. 

Wil je zelf ook deel uitmaken van onze vrijwilligersploeg?

Aarzel dan niet met ons contact op te nemen, of spring gerust even binnen. Voor onze vrijwilligers voorzien we een forfaitaire onkostenvoorziening. Concreet zoeken we naar volgende vrijwilligers:

Naam organisatie: Herita vzw - Kasteel Beauvoorde
Solliciteren tot: 25/06/2017
Naam organisatie: Herita vzw - Kasteel Beauvoorde
Solliciteren tot: 25/06/2017

 

Neem vrijblijvend contact op met onze vrijwilligerscoördinator Rien en zij kijkt met jou hoe je bij ons als vrijwilliger aan de slag kan!

Rien Haest | vrijwilligerswerking
T 03 212 29 60
E rien.haest@herita.be