Kerstvakantie in Kasteel Beauvoorde: de elfen-'Escape Room'

-

Wij hebben goed nieuws over Kasteel Beauvoorde, maar ook een beetje slecht nieuws… Wij hebben dit jaar een hele speciale gast in het kasteel. Dit jaar verblijft hier de Kerstman met zijn elfen! Die elfen helpen de Kerstman om alle pakjes te maken en te verdelen vanuit het kasteel. Tot zover het goede nieuws. Er is namelijk een groot probleem opgedoken… En om dat probleem te kunnen oplossen hebben ze jouw hulp meer dan nodig. Kom jij mee speuren? 

De elfen hebben zichzelf aardig in nesten gewerkt, maar gelukkig kent de Kerstman zijn deugnieten en heeft hij heel wat aanwijzingen achtergelaten in het kasteel. Het wordt niet eenvoudig, maar als jij de juiste aanwijzingen vindt, de puzzels en raadsels oplost en goed speurt kan je de oplossing van de Escape Room vinden en zo de elfen uit de nood helpen. Je krijgt daar bovenop ook nog eens een leuke beloning wanneer je de prikkelende speurtocht tot een goed einde brengt.

Kom tijdens de Kerstvakantie samen met je ouders, grootouders, neefjes, nichtjes en vrienden speuren in het kasteel. We veranderen twee weken lang in een heuse ‘Escape Room’. Er is een parcours voor de kleinste speurneuzen die nog niet kunnen lezen of rekenen en er is een parcours voor speurders die dat wel al kunnen. 

Praktisch
Datum: van 22 december tot en met 06 januari, van woensdag tot en met zondag.
Uur: doorlopend van 10 tot 17 uur. (laatste tickets: 16 uur)

 Tickets: de ‘Escape Room’ is inbegrepen in de reguliere ticketprijs.

Hoewel de zoektocht volledig binnen het kasteel plaatsvindt, raden we je aan je warm te kleden.