Zomervariaties in Beauvoorde

De zomer staat voor de deur en het wordt er terug één met veel cultuur in Veurne. Alle redenen dus om gedurende de zomermaanden in onze stad te vertoeven. Op 14 augustus is Zomervariaties in het kasteelpark van Kasteel Beauvoorde te gast.

14 augustus – Compagnie Charlie

Locatie: Kasteel Beauvoorde (Wulveringemstraat 10, 8630 Veurne)

Duur: 45 min (aanvang om 17u)

Compagnie Charlie is een Brussels theatergezelschap met een bijzondere voorliefde voor fysieke humor en slapstick.

Het plezier bij het kijken naar de absurde knokpartijen en de jachtige achtervolgingen, de dwaze ongelukken, de gewaagde stunts en natuurlijk het tijdloze gooien met borden en taarten door artiesten als Charlie Chaplin, Buster Keaton, Harold Lloyd, Laurel & Hardy, the Marx brothers, Jacques Tati, the Three Stooges, Abbott & Costello, Lewis & Martin, Tommy Cooper, Rowan Atkinson, de eerwaarde heren van Monty Python en vele anderen ligt aan de basis van Compagnie Charlie.

Geïnspireerd door deze coryfeeën, opgeleid als acteur volgens de pedagogie van Jacques Lecoq én aangepord door onze eigen idiotie, rest Compagnie Charlie maar één taak: het publiek en onszelf aan het lachen brengen.

In Veurne brengt Compagnie Charlie hun voorstelling ‘Peek-a-Boo’:

Peek-a-Boo! is een straattheatervoorstelling voor jong en oud, een boksmatch vol kluchtige acrobatie en onweerstaanbare slapstick.

Peek-a-Boo! de Fight of the Century die als een frisse wind doorheen de burleske traditie waait!

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de Zomervariaties doe je via het inschrijvingsformulier op de webshop op de website van stad Veurne (www.veurne.be). Je kiest zelf of je inschrijft voor een reeks Zomervariaties of per variatie apart.
Gelieve telkens het inschrijvingsbewijs voor te leggen bij het onthaal. Je ontvangt dit via e-mail nadat je alle stappen op het online formulier doorlopen hebt.

Meer info over het Zomervariaties-programma: www.veurne.be