Nieuws

In navolging van de drastische maatregelen van de Federale regering die de verspreiding van het COVID19-virus moeten beperken/tegengaan nemen we als koepelorganisatie mee onze verantwoordelijkheid ter bescherming van onze bezoekers, medewerkers en

Erfgoedorganisatie Herita wil het kasteeldomein van Beauvoorde duurzaam bewaren voor de toekomst. Daarom staan er de komende jaren heel wat beheerswerken gepland.

Heb je een hart voor erfgoed en ben je een student ouder dan 18 jaar? Werk je graag een halftijds regime deze zomer? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.

Kasteel Beauvoorde is een verborgen erfgoedparel in de Westhoek. Je stapt er binnen in de wondere wereld van ridder Arthur Merghelynck en bewondert er adembenemende interieurs en een prachtige parkomgeving.

Het bekende Kasteel Beauvoorde is een erfgoedparel in Veurne met als centrale figuur Arthur Merghelynck.

Met veel plezier stellen we je vanaf deze zomer het Kasteel Beauvoordebier voor! Zo sluit jij deze zomer je kasteelbezoek af met een fris seizoensbiertje op ons zonnige terras.

Heb je een hart voor erfgoed en ben je student ouder dan 18 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Als jobstudent maak je deel uit van het medewerkersteam in Kasteel Beauvoorde, één van de Herita-sites.

De winter is (eindelijk) het land uit en dat betekent dat het kasteel vanaf de Paasvakantie opnieuw zijn deuren opent voor individueel bezoek.

Ontdek het kasteelpark van Kasteel Beauvoorde met 10 leuke spelletjes voor de hele familie! Leef je uit, geniet van de frisse buitenlucht en de mooie omgeving.

Een unieke fietstocht... en picknicken bij Kasteel Beauvoorde!

Maak samen een fietstocht langs de pittoreske dorpjes rond Veurne. Eenmaal bij Kasteel Beauvoorde zoekt u een mooi plekje uit in het park voor een heerlijke picknick!