Nieuws

Op 15 november 2021 sloot Kasteel Beauvoorde de deuren voor een grondige restauratie. Het kasteelpark blijft wel toegankelijk.

Kasteel Beauvoorde is het startpunt van een nieuwe en originele fietsroute.

Na een maand lockdown besliste het overlegcomité op 27/11/2020 dat musea terug hun deuren kunnen openen. Met Kasteel Beauvoorde zijn wij weer op post vanaf 2 december om 14u.

In navolging van de drastische maatregelen van de Vlaamse regering die de verspreiding van het COVID19-virus moeten beperken/tegengaan nemen we als koepelorganisatie mee onze verantwoordelijkheid ter bescherming van onze bezoekers, medewerkers en

Erfgoedorganisatie Herita wil het kasteeldomein van Beauvoorde duurzaam bewaren voor de toekomst. Daarom staan er de komende jaren heel wat beheerswerken gepland.

Heb je een hart voor erfgoed en ben je een student ouder dan 18 jaar? Werk je graag een halftijds regime deze zomer? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.

Kasteel Beauvoorde is een verborgen erfgoedparel in de Westhoek. Je stapt er binnen in de wondere wereld van ridder Arthur Merghelynck en bewondert er adembenemende interieurs en een prachtige parkomgeving.

Het bekende Kasteel Beauvoorde is een erfgoedparel in Veurne met als centrale figuur Arthur Merghelynck.

Met veel plezier stellen we je vanaf deze zomer het Kasteel Beauvoordebier voor! Zo sluit jij deze zomer je kasteelbezoek af met een fris seizoensbiertje op ons zonnige terras.

Heb je een hart voor erfgoed en ben je student ouder dan 18 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Als jobstudent maak je deel uit van het medewerkersteam in Kasteel Beauvoorde, één van de Herita-sites.