Praktisch

Openingstijden
Toegangsprijzen
Adres en contact
Bereikbaarheid
Praktische tips

OPENINGSTIJDEN

  • GESLOTEN VOOR RENOVATIE
  • Schoolbezoeken zijn wegens de renovatie niet mogelijk

TOEGANGSPRIJZEN

Door de beginnende restauratiewerken zijn er twee zalen niet te bezichtigen. Tegemoetkoming van dit is er een korting op de toegangsprijzen.

  • Basisprijs: 8 €
  • Kortingstarief:  6 € (leden 'Open Monumenten', kinderen 6-11j, 65+, groepen vanaf 10 personen (met/zonder gids), lerarenkaart, personen met een beperking)
  • Gratis: kinderen -6j*

Het familieparcours en audiogids zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
De audiogidsen zijn vervangen door QR-codes die u met uw smartphone dient te scannen. Zo verloopt het bezoek aan het kasteel coronaproof. Gelieve uw eigen oortjes mee te brengen.

Betalen kan cash of met Bancontact (Maestro, Visa en Mastercard, geen Diner's Club).

Gelieve uw bezoek op voorhand te reserveren.

ADRES & CONTACT

Kasteel Beauvoorde
Wulveringemstraat 10
8630 Wulveringem (Veurne)
T 058 29 92 29
kasteel.beauvoorde@herita.be
www.kasteelbeauvoorde.be
Volg Kasteel Beauvoorde ook op facebook: www.facebook.com/kasteelbeauvoorde

BEREIKBAARHEID

Met de auto: gps-coördinaten Wulveringemstraat 10 Veurne (niet Beauvoorde!)
De POI 'Kasteel Beauvoorde' is wel bekend in uw GPS.Openbaar vervoer: met de trein reis je tot in Veurne, van waaruit de Belbus Veurne Zuidwest (57)  je rechtstreeks naar Kasteel Beauvoorde rijdt. De Belbus kan gereserveerd worden via telefoonnummer 059  56 52 56. Reserveren kan ten vroegste veertien dagen en uiterlijk tot twee uren voor het vertrek. 

Met de deelfietsen van Mobit: aan het station van Veurne staan een aantal deelfietsen die je kan lenen zo lang als nodig. Wanneer je ze niet meer nodig hebt plaats je ze terug  op een van de 6 parkings in Veurne, De Panne of Koksijde. Meer info vind je op de website van Stad Veurne. 

Met je eigen fiets: Kasteel Beauvoorde ligt op knooppunt 27 van het fietsnetwerk Westhoek Noord. Meer info vind je op de website van Westtoer. Je kunt ook steeds terecht in het bezoekerscentrum van Beauvoorde voor meer informatie over de fiets- en wandelroutes.
 

Ook niet onbelangrijk...

  • Het kasteel is omwille van de vele trappen helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook kinderwagens kunnen om die reden helaas niet binnen in het kasteel.
  • Luiers verversen kan in de achterste sanitaire ruimte.
  • In het kasteel is het doorgaans vrij fris. Hou hier best rekening mee vooraleer u het kasteel bezoekt. Een extra jasje en/of warme trui zal zeker van pas komen.
  • Rugzakken kunnen kosteloos opgeborgen worden in de lockers van het bezoekerscentrum.